ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag

8:00 -12:00
13.00 - 17:00

Tidsbokning via telefon

0340 - 17418

Vi finns tillgängliga i telefon från
08:00-17:00

Lunchstängt
12:00-13:00

Jour övriga tid:
 

Kliniken har stängt följande helgdagar: Långfredag, Påskafton, Annandag Påsk, 1 Maj, Kristi Himmelsfärd, 6 juni, Midsommarafton, Julafton, Juldagen, Annandag Jul, Trettondagen

Tjänster

Vi ligger även i frontlinjen inom tandvård. Vår tandsal är utrustad med bland annat direktdigital tandröntgen, borr och puts.

Läs mer om tjänster vi utför på Varbergs djurklinik

Varbergs djurklinik är utrustad med bl a operationssal, tandsal, röntgen, ultraljud och eget labratorium. Vi har veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar samt sköterskor som är legitimerade djursjukskötare. Hos oss kommer ditt djur att erbjudas modern diagnostik och behandling. Vid kliniken utgår vi från vetenskap och beprövad erfarenhet vid val av diagnostik och behandling.

Veterinär Eva Lannek har genomgått omfattande fortbildning inom ögon och kliniken är utrustad med tillhörande hjälpmedel.

Butiken

Vi strävar efter att vara ett så komplett djurvårdscenter som möjligt. Vid kliniken har vi därför satsat på en  butik med brett sortiment. Fokus ligger på dietfoder avsedda för olika sjukdomstillstånd (Royal Canin, Hill´s och Specific) samt medicinska schampon och andra produkter för djursjukvård.